קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מרנג

מרנג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו את המרנג. מתכון ללא גלוטן זה משרת 16 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 184 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו ביצים, קלויים, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, ו מרנג השני.

הוראות

1
הכינו קרם פיסטוק: טוחנים דק פיסטוקים עם 1 כוס סוכר איכותי במיוחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים 1/2 כוס חלב ומחית לעיסה סמיכה ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מקציפים יחד 2 כפות סוכר איכותי מאוד וחלב שנותר במחבת עמוקה ומביאים לרתיחה חשופה (חלב צריך לאדות אך לא לבעבע). בזמן שהחלב מתחמם, מקציפים חלבונים במיקסר המצויד במטרפה במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר העל-עדין עד שהמרנג מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
בעזרת כף גדולה בצורת אליפסה, טופס 8 מרנג" ביצים " בעדינות להפיל אותם כמו נוצר לתוך תערובת חלב רותח. שמור את החלב על רתיחה נמוכה. צולים את המרנגים עד להתייצבות בתחתית, כ -2 דקות, ואז הופכים בזהירות וצדים עד להתייצבות לאורך כל הדרך, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מעבירים בעזרת כף מחוררת לתבנית אפייה מרופדת בניילון ומכניסים למקרר עד להגשה. חזור על הפעולה עם המרנג שנותר להכנת 8 ביצים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1
מקציפים יחד את 8 החלמונים עם קרם הפיסטוק ותמצית השקדים. מוסיפים לאט לאט 1 כוס נוזל ציד לתערובת החלמון, תוך הקצפה מתמדת. לאט לאט לטאטא תערובת לתוך נוזל ציד. מבשלים פודינג על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב מתמיד עד שזה עובי השמנת הכבדה, בערך 180 מעלות פרנהייט על מדחום לקריאה מיידית. לא לבשל יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2
הרכיבו קינוח: ממיסים שוקולד בקערת מתכת קטנה המונחת על סיר קטן של מים בקושי רותחים, תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת תערובת חלקה או נמסה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים רפרפת ל -8 קערות רדודות או צלחות מסגרת ומסדרים מעל מרנגים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מזלפים שוקולד על מרנגים ופודינג.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%