קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מרנג

מרנג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו את המרנג. מתכון ללא גלוטן זה משרת 16 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 184 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו ביצים, קלויים, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, ו מרנג השני.

הוראות

1
הכינו קרם פיסטוק: טוחנים דק פיסטוקים עם 1 כוס סוכר איכותי במיוחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים 1/2 כוס חלב ומחית לעיסה סמיכה ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מקציפים יחד 2 כפות סוכר איכותי מאוד וחלב שנותר במחבת עמוקה ומביאים לרתיחה חשופה (חלב צריך לאדות אך לא לבעבע). בזמן שהחלב מתחמם, מקציפים חלבונים במיקסר המצויד במטרפה במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר העל-עדין עד שהמרנג מחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
בעזרת כף גדולה בצורת אליפסה, טופס 8 מרנג" ביצים " בעדינות להפיל אותם כמו נוצר לתוך תערובת חלב רותח. שמור את החלב על רתיחה נמוכה. צולים את המרנגים עד להתייצבות בתחתית, כ -2 דקות, ואז הופכים בזהירות וצדים עד להתייצבות לאורך כל הדרך, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מעבירים בעזרת כף מחוררת לתבנית אפייה מרופדת בניילון ומכניסים למקרר עד להגשה. חזור על הפעולה עם המרנג שנותר להכנת 8 ביצים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1
מקציפים יחד את 8 החלמונים עם קרם הפיסטוק ותמצית השקדים. מוסיפים לאט לאט 1 כוס נוזל ציד לתערובת החלמון, תוך הקצפה מתמדת. לאט לאט לטאטא תערובת לתוך נוזל ציד. מבשלים פודינג על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב מתמיד עד שזה עובי השמנת הכבדה, בערך 180 מעלות פרנהייט על מדחום לקריאה מיידית. לא לבשל יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2
הרכיבו קינוח: ממיסים שוקולד בקערת מתכת קטנה המונחת על סיר קטן של מים בקושי רותחים, תוך ערבוב מתמיד, עד לקבלת תערובת חלקה או נמסה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים רפרפת ל -8 קערות רדודות או צלחות מסגרת ומסדרים מעל מרנגים.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מזלפים שוקולד על מרנגים ופודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%