קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מרסלה עגל קלאסי

מרסלה עגל קלאסי
מרסלה עגל קלאסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. . לך לחנות ותביא שמן זית, מרק בקר, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: עגל מרסלה, עגל מרסלה, ו עגל מרסלה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מקילים קלות את מדליוני העגל בקמח, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במחבת מחוממת על 5 דקות, לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
הסר מהמחבת, מניחים בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף, וחמים בתנור שחומם מראש עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת על אש נמוכה בינונית, מטגנים את השאלוט והפטריות, מגרדים את כל החתיכות השחומות, עד שאלוט רך. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים את Marsala ושום. מבשלים ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
5
מערבבים את מרק העוף ואת מרק הבשר למחבת, וממשיכים לבשל ולערבב עד מצטמצם בערך 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
הסר מהחום, וקצף בחמאה עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מגישים מעל העגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)