מרק אבוקדו-תירס עם עוף בגריל
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק עוף עם אבוקדו, תירס בגריל, עוף ובייקון בירה מרק, ו עוף בגריל וסלט תירס עם אבוקדו ופרמזן.
הוראות
לקלף קוצצים גס אבוקדו 1; מקום בבלנדר.
מוסיפים מים, מיץ תפוזים, דבש, 3/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ופלפל אדום, אם תרצה; להתמזג עד חלקה.
מקום במקפיא כדי להירגע בזמן בישול עוף.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מברשת עוף עם שמן; מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מניחים עוף במחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף מחבת; לשפשף עוף עם צדדים חתוכים של חצאי שום.
בואו עוף לעמוד 10 דקות; לחתוך או לגרוס לחתיכות בגודל ביס.
קליפה וקוביות נותרים אבוקדו. מערבבים אבוקדו קצוץ, תירס, פלפל, ובצל לתוך מחית אבוקדו צונן. מרק כפית לתוך קערות, למעלה עם עוף וכוסברה.