מרק אורז פראי
מרק אורז בר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו קרם כבד, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: מרק אורז פראי, מרק תירס עם אורז בר, ו עוף אורז בר מרק.
הוראות
ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר וקמח במשך 5 עד 10 דקות, או עד הבצל שקוף וגזר מתחיל להיות רך.
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל. לאחר מכן להוסיף את ציר העוף ואת עלה דפנה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 שעה, או עד אורז הוא רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת מחית 2 כוסות המרק בבלנדר או מעבד מזון. תחזיר את זה לסיר ותוסיף את העוף. מערבבים היטב ולאפשר לחמם דרך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.