קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

מרק אטריות וונטון

מרק אטריות וונטון
מתכון מרק אטריות וונטון מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט סופר ללא חלב ופסקאטריאן אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתכון זה משמש 4. למנה העיקרית הזו יש 700 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם סלרי, חלבון ביצה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 88%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק אטריות וונטון, מרק אטריות וונטון, ו מרק אטריות וונטון.

הוראות

1
מניחים שרימפס במעבד מזון ודופקים כמה פעמים לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
שלבו סלרי, 1 כף בצל ירוק, חלבון ביצה, שמן שומשום, מלח וכפית 1 עמילן תירס עם שרימפס ודופקים עוד כמה פעמים להכנת עיסה שמנמנה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים במהירות עד שהיא הופכת אלסטית.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הניחו את עטיפות וונטון על משטח שטוח והניחו כפית זעומה של תערובת שרימפס במרכז כל עטיפה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
שלב את יתרת 1 כפית עמילן התירס עם 2 כפות מים ליצירת עיסה. אחד בכל פעם, צחצחו מעט משחת עמילן תירס סביב קצה עטיפת וונטון וקפלו את העטיפה לשניים ליצירת חצי עיגול, ולחצו את הקצוות יחד לאיטום. לאחר מכן, החזק את הוונטון כשהקצה המעוקל פונה ממך, קירב את קצות הקצה הישר ואטום עם עוד משחת עמילן תירס. חזור על הפעולה עם שאר הוונטונים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
הביאו סיר מים גדול לרתיחה ובשלו את האטריות במים רותחים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים ומחלקים בין 4 קערות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בינתיים הביאו את מרק העוף לרתיחה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
הביאו עוד סיר מים גדול לרתיחה ושחררו את הוונטונים למים הרותחים. כשהוונטונים עולים אל פני השטח, ממשיכים לבשל אותם עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוציאים בעזרת כף מחוררת כשהם מסיימים את הבישול ומחלקים אותם בין 4 הקערות.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
יוצקים מרק עוף חם על וונטונים ואטריות בקערות ומקשטים עם יתרת הבצל הירוק הקצוץ להגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אסיה עובדת ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. את יכולה לנסות את אס. איי. פרום אסנס ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
ס. א. פרום אסנס ריזלינג
ס. א. פרום אסנס ריזלינג
צבע זהב חיוור. ארומטי, עם ניחוחות של משמש ואפרסק. יבש עם טעמי פירות טריים המאוזנים באופן מושלם על ידי חומציות עסיסית ואופי מינרלי.תיהנו לבד או עם מגוון של אורמתאבנים ומאכלי ים.