מרק בקר ועדשים
מרק בקר ועדשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 219 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אורגנו, מרק עוף קרטונים, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק עדשים בקר, מרק עדשים שעורה בקר, ו מרק עדשים בשר בקר קרוק.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מתחיל לעשן. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, ואז מניחים בעדינות לתוך השמן החם, וחום מכל הצדדים, כ -8 דקות. לאחר השחמה, להסיר את הבשר ולהניח בצד, שמירה על השמן שנותר בסיר. מערבבים את הסלרי, גזר, בצל, שום, כוסברה, אורגנו; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 8 דקות יותר.
יוצקים את מרק העוף, עגבניות, בשר משחימים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר מתחיל להפוך רך, על 1 שעה.
לאחר המרק הבשיל 1 שעה, מוסיפים את העדשים, מתאוששים וממשיכים להתבשל עד העדשים מכרז, כ 40 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים את הפטרוזיליה.
מפזרים גבינת פרמזן כדי לשרת.