מרק בקר ושעורה
מרק בקר ושעורה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות העיקריות שלכם. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -23 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסך הכל 237 קלוריות . תמורת 1.38 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, גזר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -9 שעות ו-15 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא מוצרי חלב . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון אופציונלי של 62% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מרק בקר ושעורה בסיר איטי , מרק פטריות ושעורה , וסלט שעורה עם ירקות .
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את הבשר בשמן על אש בינונית; סננו. בינתיים, בסיר בישול איטי של 5 ליטר, ערבבו את הירקות, ציר הבשר, המים, רוטב הספגטי, השעורה והתבלינים. ערבבו פנימה את הבשר. כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 9-10 שעות או עד שהבשר רך. הסירו שומן מנוזי הבישול.