מרק גבינת תפוחי אדמה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, מרק גבינת תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 166 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מושלם לחורף . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש בצל ירוק, פטרוזיליה, פטריות וחלב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות , מרק גבינת תפוחי אדמה הכי טוב בקערת לחם ומרק גבינת תפוחי אדמה שמנת .
הוראות
בסיר של 3 ליטר, מערבבים את תפוחי האדמה, הבצל והמרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מעבירים מרק לבלנדר ומחטים. מחזירים את המרק המעורב לסיר ומערבבים פנימה חלב, פטריות, פלפל חריף ובצל ירוק.
מבשלים על אש בינונית-נמוכה ומוסיפים גבינה, כמה כפות בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד כדי להבטיח שהיא נמסה. מתבלים במלח ופלפל, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.