אם יש לכם בצל, grano, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו חומוס, כרישה ומרק פרמזן, חומוס טוסקני ומרק ארוגולה עם פרמזן, ו נבט חומוס סוקה עם עשב עם סלט עשב ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל, סלרי ו -2 שיני שום; מטוגנים 5 דקות. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מים, גרנו, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 1 כפית בזיליקום, חומוס ועגבניות. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
6
שלב את הגבינה, פטרוזיליה, 2 כפות בזיליקום, ו 1 שן שום. מצקת 1 1/3 כוסות מרק לתוך כל אחד 6 קערות.
מרכיבים שתצטרך
7
טפטוף כל מנה עם 1/2 כפית אקסטרהוירגין שמן זית; העליון כל מנה עם כ 2 כפות תערובת גבינה.