מרק דגים ממנהטן עם תפוחי אדמה צלויים ועוגת בייקון יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 933 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עלה שטוח, תפוחי אדמה fingerling, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. מתכונים דומים: מרק דגים ממנהטן עם תפוחי אדמה צלויים ועוגת בייקון, מרק דגים במנהטן, ו מרק דגים במנהטן.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד חום זהוב ופריך, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
תסיר את הבייקון ותזמין את התבלין.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
להגדיל את החום גבוה, להוסיף את הבצל, סלרי וגזר ומבשלים עד רך מעט, על 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 30 שניות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת כמעט לחלוטין, ולאחר מכן מוסיפים את מלאי הדגים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את רסק העגבניות למרק ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד מופחת מעט מעובה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
לתפוחי האדמה: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה, לזרוק עם 2 כפות של שמן העונה עם מלח ופלפל. צלי בתנור עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, הופך פעם אחת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את השמן במחבת גדולה, בטוחה לתנור עד שהוא מנצנץ. מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל ומבשלים עד לחום זהוב. להתהפך, להעביר לתנור, ומבשלים עד רק מבושל דרך, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים לרוחב ל 4 חתיכות שוות.
1
מחממים את השמן במחבת קטנה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבייקון השמור ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילה האדומים ומבשלים 30 שניות. מערבבים את הפטרוזיליה ומעבירים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כדי לשרת: מצקת את המרק לתוך 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקת
5
מניחים חתיכת הליבוט במרכז הקערה. מסדרים 3 חצאי תפוחי אדמה סביב הדגים ומקשטים עם הבייקון להתענג.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.