מרק הודו עם אורז בר, קרים ופנצ'טה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה, מלח, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק אורז פראי, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו סלמון ואורז בר מרק (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 1/2 כוסות מים, אורז, ו 1/4 כפית מלח להרתיח בסיר בינוני. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך, 45 עד 60 דקות (הזמן ישתנה בהתאם למגוון של אורז).
מערבבים במלאי טורקיה ורוזמרין; מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי חלקי, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
12
מוסיפים אורז, פנצ ' טה, בשר הודו ותירס למרק. מבשלים לערבב טעמים, כ -10 דקות. מערבבים בקרם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד מגניב. לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש על חום בינוני לפני ההגשה.