מרק חתונה איטלקי מהיר
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין מרק חתונה איטלקי מהיר בבית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. למנה העיקרית הזו יש 243 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש בקר טחון, מרק עוף, פסטה אורזו וגבינת פרמזן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מרק ועוף. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15-20 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מוציאים את העוף ומניחים בצד.
בקערה גדולה, לשלב את הביצה, פירורי לחם, 2 כפות גבינה 1 כפית תיבול איטלקי. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב.
צורה ל -1 אינץ'. כדורים; הוסף למרק. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות או עד שקציצות כבר לא ורודות. שומן רזה.
מוסיפים למרק פסטה, פלפל ושאר התיבול האיטלקי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 12-15 דקות או עד שהפסטה רכה.
הסר עוף מן העצמות; להשליך עצמות ובשר לגרוס.
מוסיפים למרק את העוף,התרד והגבינה שנותרה ומחממים.