אם יש לך בערך 9 שעות ו-5 דקות לבלות במטבח, מרק טורטיה עוף בגריל עם טקילה קרמה עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן לנסות. מנה אחת מכילה 806 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם טורטיית תירס, שום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 69% . מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם גוואקמולי טקילה-ליים חריף , טאקו שפמנון עם קרמן גבינת פימנטו וסלסת אבטיח , וחטיפי עוגת גבינה טקילה ליים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שים את השמן הצמחי, הטקילה, מיץ הליים, פלפל הצ'יפוטלה, הכמון, אבקת הצ'ילי, השום, האורגנו, המלח והפלפל במעבד מזון קטן או בלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טקילה
קורצים פלפל גרוס
1 כוס (4 אונקיות) גבינת צ'דר לבנה מגוררת
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כפיות פלפל שלם
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס פולנטה (1/4 פאונד)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שמים את המרינדה בשקית ניילון יחד עם העוף. סוגרים את השקית ומעבירים למקרר ל-6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
מיכל מקלות גזר חתוכים מראש, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
מחממים מראש גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות
5
מוסיפים את הג'לפנו וצולים עד שהעור נצרך היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות
6
מוציאים את הג'לפנו לקערה קטנה ומכסים בניילון כדי להזיע את העור. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, מסירים את הגבעול, העור והזרעים, ואז טוחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בשר טחון
פילאף אורז, שנוצר לגליל בתבנית ג'לטין
2 כפות ג'ינג'ר שמור, טחון
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר משומר, טחון
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת, לא חובה
7
מחממים סיר תחתון גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 2 כפות שמן צמחי. לאחר שהוא חם, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמתחיל להתקרמל, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קורצים פלפל גרוס
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייבי
8
מוסיפים את השום, הג'לפנו הטחון, אבקת הצ'ילי, הכמון, המלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים כ-3 או 4 דקות, נזהרים לא לשרוף את התערובת. מכסים את התבנית עם חלק מציר העוף, מגרדים כל חתיכות חומות מתחתית התבנית.