מרק מקרוני וגבינה
מק ומרק גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך קמח, מלח כשר, מקרוני מרפק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 450 מעלות F. מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים כמו התווית מפנה; לנקז.
ערפל גיליון אפייה עם ספריי בישול ולסדר את פרוסות עגבניות באגט על זה בשכבה אחת; העונה עם מלח ופלפל.
אופים עד הלחם הוא חום זהוב, כ 7 דקות.
לרכך את שאלוט, גזר וסלרי במעבד מזון. ערפל סיר עם ספריי בישול.
מוסיף את הירקות ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהתרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. בהדרגה מערבבים את המרק ומביאים לרתיחה; לבשל, ערבוב, עד מעובה, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את החלב, הגבינות והמקרוני ומערבבים עד שהגבינות נמסות. מתבלים עם פלפל. למעלה טוסטים עם עגבניות; לשרת על המרק.