לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את מרק הנקניקיות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 365 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד לחורף . גשו לסופר וקנו קמח, גזר, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק אטריות חמוץ וחמוץ , מרק דלעת פלפל חריף , וסיר חם של טלה וכליות .
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים את הגזר, תפוחי האדמה, הפרסניפס והבצל בחמאה במשך 5 דקות. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הנקניקיות, החלב, המרק, המים, הבזיליקום והפלפל; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.