מרק נקניק וכרישה
מרק נקניקיות וכרישה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את פפר, קילבסה, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: כרישה ומרק כרוב עם נקניק אנדויל, אצבע מלקקת מרק כרישה עם נקניק ושעורה, ו כרישה נקניקייה ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
לשטוף כרישה בקערה גדולה של מים קרים, ואז להרים ולנקז היטב במסננת.
מבשלים גזר וסלרי בחמאה מקל 1/2 בסיר כבד 4-5 ליטר על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 3 דקות.
להוסיף כרישה ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה, ואז להפחית חום ומבשלים, מכוסה חלקית, 15 דקות.
בעוד מניות מבשלים, לקלף תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1/2 אינץ'.
ממיסים הנותרים 1/2 מקל חמאה בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ולאחר מכן להוסיף קמח לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף 2 כוסות מבשלים מלאי, לטאטא במרץ (תערובת תהיה עבה), ולאחר מכן לטאטא תערובת קמח לתוך מלאי הנותרים ולחזור רתיחה, לטאטא.
מוסיפים תפוחי אדמה, קילבסה, ומרג ' ורם ומרק מבשלים, מכוסים חלקית, עד שתפוחי אדמה רכים, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן.