מרק נקניק כרוב תפוחי אדמה
ניתן להכין את מרק הנקניקיות של כרוב תפוחי האדמה בערך 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 221 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שעועית קנליני, תפוחי אדמה, קייל ומלח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק נקניקיות, תפוחי אדמה וקייל, מרק נקניקיות, תפוחי אדמה וקייל, ו מרק תפוחי אדמה, נקניק וקייל.
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים את המרק, תפוחי האדמה, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים מעט תפוחי אדמה.
מוסיפים את הקייל, השעועית והנקניק; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהקייל רך.