קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

מרק עגבניות ולחם טוסקני-פאפה אל פומודורו

מרק עגבניות ולחם טוסקני-פאפה אל פומודורו
מרק עגבניות ולחם טוסקני-פפאן אל פומודורו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שיני שום, עגבניות קיץ, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פפאן אל פומודורו (מרק לחם ועגבניות), לה פאפן אל פומודורו-מרק לחם עגבניות, ו מרק לחם ועגבניות (פפאן אל פומודורו).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים סיר רחב גדול בשמן זית על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מתבלים במלח ופלפל אדום כתוש, לפי הטעם, ומבשלים עד שהבצל רך וארומטי מאוד, בערך 8 עד 10 דקות. זורקים פנימה את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי. מערבבים פנימה את העגבניות, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבניות ממש רכות ועסיסיות, בערך 12 עד 15 דקות. זורקים פנימה את כל עלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
עובדים בקבוצות, מחית בזהירות את העגבניות בבלנדר*. מחזירים את מחית העגבניות לסיר ומוסיפים את מיץ העגבניות והלחם. מבשלים את המרק על אש בינונית עד שהלחם איבד לחלוטין את צורתו והמרק ממש סמיך, בערך 20 דקות. טועמים את המרק ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מצקת את המרק לקערות ומגישים מעוטרים בגבינה מגורדת, שיפון בזיליקום וזילוף שמן גימור גדול ושמן.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!