מרק עגבניות צלוי עם צ'יפוטלה
אם יש לך בזיליקום, שמן זית כתית מעולה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכונים דומים: מרק עוף טורטיה עם צ'יפוטלה ועגבניה צלויה באש, מרק עגבניות צ'יפוטלה, ו רוטב עגבניות צ'יפוטלה קלוי חריף.
הוראות
צולים את העגבניות, פלפל, שום, בצל: מחממים תנור ל 204°. מעיל החלק התחתון של תבנית אפייה או תבנית אפייה עם שמן זית.
מסדרים את העגבניות ואת פלפל אדום לחתוך בצד למטה על הסדין.
מניחים את שיני השום והבצל על תבנית האפייה. צבע שמן זית על הירקות ומפזרים הכל במלח.
אופים בתנור 45 דקות, או עד שעורות העגבניות והפלפלים מתחילים להשחיר.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך 10 דקות. בחר את עורות עגבניות ופלפל אדום מעל העגבניות ופלפלים ולהשליך. לקלף את עורות את השום ולהשליך. שמור את תבנית האפייה.
שים את העגבניות הקלויות, בצל, שום קלוף, פלפלים קלויים, וצ ' יפוטלה למעבד מזון או בבלנדר.
הוסף כל נוזל עגבניות שניתן להשאיר בתבנית האפייה. לגרד את כל חתיכות השחמה על המחבת (לא סיביות מושחרות) ולהוסיף אותם לקערת מעבד מזון גם כן.
דופק עד שיש לך purée מחוספס, כ -60 שניות.
יוצקים את פירה לתוך סיר בינוני.
מקשטים עם מנה של שמנת חמוצה כי כבר רזה קלות עם מים, בזיליקום חתוך טרי או כוסברה קצוצה.