מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מים חמים, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט תאריך וסלרי, סלרי ומרק גזר לבן עם בצל ירוק-כדורי מצות שמיר, ו עדשים קוויאר צרפתי, ארוגולה וסלט שורש סלרי.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום אם הבצלים אינם מוכנים.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
בינתיים, לשטוף את הכוסברה והפטרוזיליה היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר
5
חותכים את הבצלים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
שים את החתיכות במעבד מזון ודופק עד שהם הופכים לדייסה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
הוסף כמה שיותר עשבי תיבול כמו להתאים למעבד המזון. דופק את המכונה, הוספת כמויות קטנות של מים קרים במידת הצורך כדי לאפשר את הלהב ספין. ככל שהעשבי תיבול יורדים בנפח, מוסיפים את שאר עשבי התיבול ואת עלי הסלרי וממשיכים לדופק. עצור מעת לעת כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי ולערבב את עשבי תיבול כדי להפיץ אותם. הפעל את המכונה עד 10 דקות, עד שהתערובת כמעט נמסה.
להעביר את התערובת לסיר גדול ומערבבים בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את 5 הכוסות הנותרות (1.2 ק " ג) מים קרים לבצל ומביאים לרתיחה עדינה על חום גבוה, ואז מפחיתים את החום ומרתיחים בעדינות במשך כשעה או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מערבבים את תערובת הבצל לתוך הקומקום, לחזור לרתיחה, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות, ברפרוף כל זיהומים שעולה לראש, עד המרק מופחת על ידי כשליש רק מעל 4 ליטרים (4 קילוגרמים).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
1
חותכים חתך לאורך צד אחד של כל תאריך, לפתוח אותו כפי שהיית ספר, ולהסיר את הבור.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
2
חותכים את התאריכים לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לרצועות 4. שימוש בקצות האצבעות שלך, לעצב כל רצועה לכדור מחוספס. אם אתה שומר את צד העור פונה החוצה, הכדור יהיה פחות דביק יחזיק יחד טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
3
יוצקים בריכה רדודה של שמן זית לתוך קערה קטנה. לשפשף קצת שמן על מרכז כף יד אחת, לשים כדור תאריך על זה, ולהשתמש באצבע המורה של היד השנייה שלך לגלגל את התאריך לכדור חלק.
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מים קרים. תטעם עדשים. כאשר הם החלו לרכך אבל עדיין המשרד במרכז, לנקז אותם מסננת בסדר, לשטוף אותם עם מים קרים, להטביע אותם בקערת מים קרים עד מוכן לשימוש.
מקציפים כל הזמן, מוסיפים את תערובת הקמח למרק, ואז מערבבים עם כף עץ שטוחה, מגרדים את תחתית הסיר, כפי שאתה מביא את המרק לרתיחה מעל חום בינוני. (חום גבוה יכול לגרום לקמח להידבק לתחתית הסיר.) מבשלים את המרק בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, מסירים את המרק מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
4
מסננים ומייבשים את עלי הסלרי. באמצעות 2 מרקים, טופס סלט סלרי לתוך צורת quenelle או כדורגל במקום לכיוון השוליים של כל קערת מרק. מחסנית על 8 כדורים תאריך לצד כל quenelle. (אם אתה בסופו של דבר עם כדורי תאריך נוספים, לשמור אותם במקרר ולהוסיף אותם סלטים.)
קטע מתוך מורד: ניו מרוקאי מאת מוראד להלו. Copyright 2011 by Mourad Lahlou; photographs copyright 2011 by Deborah Jones. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc.