קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות31
סוגי מאכליםסלט
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי

מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי
מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מים חמים, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט תאריך וסלרי, סלרי ומרק גזר לבן עם בצל ירוק-כדורי מצות שמיר, ו עדשים קוויאר צרפתי, ארוגולה וסלט שורש סלרי.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. הגדר בצד
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שים את רסק העגבניות ו 7 ליטרים (6.6 ק " ג) מים קרים בקומקום שאינו מגיב גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מקציפים מדי פעם כשהמים מגיעים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה ומבשלים בערך 1 שעה,או עד שהוא מצטמצם בכ רבע. (
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום אם הבצלים אינם מוכנים.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
בינתיים, לשטוף את הכוסברה והפטרוזיליה היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
5
חותכים את הבצלים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
שים את החתיכות במעבד מזון ודופק עד שהם הופכים לדייסה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
הוסף כמה שיותר עשבי תיבול כמו להתאים למעבד המזון. דופק את המכונה, הוספת כמויות קטנות של מים קרים במידת הצורך כדי לאפשר את הלהב ספין. ככל שהעשבי תיבול יורדים בנפח, מוסיפים את שאר עשבי התיבול ואת עלי הסלרי וממשיכים לדופק. עצור מעת לעת כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי ולערבב את עשבי תיבול כדי להפיץ אותם. הפעל את המכונה עד 10 דקות, עד שהתערובת כמעט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
להעביר את התערובת לסיר גדול ומערבבים בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את 5 הכוסות הנותרות (1.2 ק " ג) מים קרים לבצל ומביאים לרתיחה עדינה על חום גבוה, ואז מפחיתים את החום ומרתיחים בעדינות במשך כשעה או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מערבבים את תערובת הבצל לתוך הקומקום, לחזור לרתיחה, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות, ברפרוף כל זיהומים שעולה לראש, עד המרק מופחת על ידי כשליש רק מעל 4 ליטרים (4 קילוגרמים).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
חותכים חתך לאורך צד אחד של כל תאריך, לפתוח אותו כפי שהיית ספר, ולהסיר את הבור.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
2
חותכים את התאריכים לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לרצועות 4. שימוש בקצות האצבעות שלך, לעצב כל רצועה לכדור מחוספס. אם אתה שומר את צד העור פונה החוצה, הכדור יהיה פחות דביק יחזיק יחד טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
3
יוצקים בריכה רדודה של שמן זית לתוך קערה קטנה. לשפשף קצת שמן על מרכז כף יד אחת, לשים כדור תאריך על זה, ולהשתמש באצבע המורה של היד השנייה שלך לגלגל את התאריך לכדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תאריכיםתאריכים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שים את הכדור בקערת השמן, וחזור עם שאר התאריכים, הוספת שמן יותר לקערה לפי הצורך כדי לשמור על כדורי תאריך מכוסה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שים את העדשים בסיר, להוסיף 6 כוסות (1.4 ק " ג) מים קרים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את העדשים במשך 10 עד 12 דקות, ערבוב אותם מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מים קרים. תטעם עדשים. כאשר הם החלו לרכך אבל עדיין המשרד במרכז, לנקז אותם מסננת בסדר, לשטוף אותם עם מים קרים, להטביע אותם בקערת מים קרים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הסר את גבעולי הסלרי החיצוניים הקשים ושומר אותם לשימוש נוסף. צבטו את העלים מהגבעולים הפנימיים והניחו את העלים בקערת מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים את הגבעולים לקוביות 1/8 אינץ'; אתה צריך 1 כוס (120 גרם).
3
שים את הסלרי לקוביות בקערה קטנה, לזרוק עם שמן זית ופטרוזיליה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לאחר שהמרק הצטמצם, מוסיפים את העדשים; שומרים על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
2
לטאטא יחד את הקמח, מים, ושמרים בקערה קטנה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד קצף מבעבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים כל הזמן, מוסיפים את תערובת הקמח למרק, ואז מערבבים עם כף עץ שטוחה, מגרדים את תחתית הסיר, כפי שאתה מביא את המרק לרתיחה מעל חום בינוני. (חום גבוה יכול לגרום לקמח להידבק לתחתית הסיר.) מבשלים את המרק בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, מסירים את המרק מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים ומייבשים את עלי הסלרי. באמצעות 2 מרקים, טופס סלט סלרי לתוך צורת quenelle או כדורגל במקום לכיוון השוליים של כל קערת מרק. מחסנית על 8 כדורים תאריך לצד כל quenelle. (אם אתה בסופו של דבר עם כדורי תאריך נוספים, לשמור אותם במקרר ולהוסיף אותם סלטים.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תאריכיםתאריכים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בזהירות מצקת את המרק סביב garnishes כך קצת סלט סלרי ואת כדורי תאריך להישאר גלוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תאריכיםתאריכים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
טפטוף חלק משמן הזית שנשאר בקערת סלט הסלרי על המרק ומקשטים עם עלי הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
קטע מתוך מורד: ניו מרוקאי מאת מוראד להלו. Copyright 2011 by Mourad Lahlou; photographs copyright 2011 by Deborah Jones. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc.

מרכיבים

0דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/8 כפית שמרים יבשים פעילים (לא מהיר עולה)1/8 כפית שמרים יבשים פעילים (לא מהיר עולה)1חבורהשמור סלרי (מלמעלה)שמור סלרי (מלמעלה)35דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עלים ירוקים 1 חבורה סלרי, על 3 כוסות ; גבעולים שמורים לקישוטעלים ירוקים 1 חבורה סלרי, על 3 כוסות ; גבעולים שמורים לקישוט2קבוצות(8 אונקיות/224 גרם) כוסברה, עלים וגבעולים רכים בלבד(8 אונקיות/224 גרם) כוסברה, עלים וגבעולים רכים בלבד288דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות עדשים ירוקות מיובשות, רצוי צרפתי, הרים דרך ושטף1/2 כוסות עדשים ירוקות מיובשות, רצוי צרפתי, הרים דרך ושטף12שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה27דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות שמן זית כתית נוספתכפות שמן זית כתית נוספת1חבורה(4 אונקיות/112 גרם) פטרוזיליה שטוחה, עלים וגבעולים רכים בלבד(4 אונקיות/112 גרם) פטרוזיליה שטוחה, עלים וגבעולים רכים בלבד8דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות פטרוזיליה שטוחה טחוןכפות פטרוזיליה שטוחה טחון44דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס קמח לכל המטרה1/3 כוס קמח לכל המטרה6דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסברה קרקע כףכוסברה קרקע כף8דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כמון טחון כףכמון טחון כף2דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפית ג'ינג'ר טחוןכפית ג'ינג'ר טחון3דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפית פלפל לבן טחוןכפית פלפל לבן טחון1דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כפית כורכום הקרקע1/2 כפית כורכום הקרקע12שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר12שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי27דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות מלח כשרכפות מלח כשר45דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפות מיץ לימון טרי, או לטעוםכפות מיץ לימון טרי, או לטעום12תאריכי Medjoolתאריכי Medjool0דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 חוטי זעפרן כפית1/4 חוטי זעפרן כפית4דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כפיות פפריקה מתוקה1/2 כפיות פפריקה מתוקה484דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רסק עגבניות כוסות (לא להתרכז כפול)רסק עגבניות כוסות (לא להתרכז כפול)8בצל צהוב בינוני, קצוץ(7.6 ק (7.6 ק " ג) מים קרים468דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות מים חמים (כ 110°F)כוסות מים חמים (כ 110°F)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 ק 1/2 ק " ג בצל צהוב