קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות31
סוגי מאכליםסלט
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי

מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי
מרק עדשים, כדורי תאריך, סלט סלרי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מים חמים, שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט תאריך וסלרי, סלרי ומרק גזר לבן עם בצל ירוק-כדורי מצות שמיר, ו עדשים קוויאר צרפתי, ארוגולה וסלט שורש סלרי.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. הגדר בצד
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שים את רסק העגבניות ו 7 ליטרים (6.6 ק " ג) מים קרים בקומקום שאינו מגיב גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מקציפים מדי פעם כשהמים מגיעים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה ומבשלים בערך 1 שעה,או עד שהוא מצטמצם בכ רבע. (
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הסר מהחום אם הבצלים אינם מוכנים.)
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
בינתיים, לשטוף את הכוסברה והפטרוזיליה היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
5
חותכים את הבצלים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
שים את החתיכות במעבד מזון ודופק עד שהם הופכים לדייסה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
הוסף כמה שיותר עשבי תיבול כמו להתאים למעבד המזון. דופק את המכונה, הוספת כמויות קטנות של מים קרים במידת הצורך כדי לאפשר את הלהב ספין. ככל שהעשבי תיבול יורדים בנפח, מוסיפים את שאר עשבי התיבול ואת עלי הסלרי וממשיכים לדופק. עצור מעת לעת כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי ולערבב את עשבי תיבול כדי להפיץ אותם. הפעל את המכונה עד 10 דקות, עד שהתערובת כמעט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
להעביר את התערובת לסיר גדול ומערבבים בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את 5 הכוסות הנותרות (1.2 ק " ג) מים קרים לבצל ומביאים לרתיחה עדינה על חום גבוה, ואז מפחיתים את החום ומרתיחים בעדינות במשך כשעה או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מערבבים את תערובת הבצל לתוך הקומקום, לחזור לרתיחה, ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות, ברפרוף כל זיהומים שעולה לראש, עד המרק מופחת על ידי כשליש רק מעל 4 ליטרים (4 קילוגרמים).
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
חותכים חתך לאורך צד אחד של כל תאריך, לפתוח אותו כפי שהיית ספר, ולהסיר את הבור.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
2
חותכים את התאריכים לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לרצועות 4. שימוש בקצות האצבעות שלך, לעצב כל רצועה לכדור מחוספס. אם אתה שומר את צד העור פונה החוצה, הכדור יהיה פחות דביק יחזיק יחד טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
3
יוצקים בריכה רדודה של שמן זית לתוך קערה קטנה. לשפשף קצת שמן על מרכז כף יד אחת, לשים כדור תאריך על זה, ולהשתמש באצבע המורה של היד השנייה שלך לגלגל את התאריך לכדור חלק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תאריכיםתאריכים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים את הכדור בקערת השמן, וחזור עם שאר התאריכים, הוספת שמן יותר לקערה לפי הצורך כדי לשמור על כדורי תאריך מכוסה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שים את העדשים בסיר, להוסיף 6 כוסות (1.4 ק " ג) מים קרים, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את העדשים במשך 10 עד 12 דקות, ערבוב אותם מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מים קרים. תטעם עדשים. כאשר הם החלו לרכך אבל עדיין המשרד במרכז, לנקז אותם מסננת בסדר, לשטוף אותם עם מים קרים, להטביע אותם בקערת מים קרים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
הסר את גבעולי הסלרי החיצוניים הקשים ושומר אותם לשימוש נוסף. צבטו את העלים מהגבעולים הפנימיים והניחו את העלים בקערת מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים את הגבעולים לקוביות 1/8 אינץ'; אתה צריך 1 כוס (120 גרם).
3
שים את הסלרי לקוביות בקערה קטנה, לזרוק עם שמן זית ופטרוזיליה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
לאחר שהמרק הצטמצם, מוסיפים את העדשים; שומרים על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
2
לטאטא יחד את הקמח, מים, ושמרים בקערה קטנה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד קצף מבעבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקציפים כל הזמן, מוסיפים את תערובת הקמח למרק, ואז מערבבים עם כף עץ שטוחה, מגרדים את תחתית הסיר, כפי שאתה מביא את המרק לרתיחה מעל חום בינוני. (חום גבוה יכול לגרום לקמח להידבק לתחתית הסיר.) מבשלים את המרק בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, מסירים את המרק מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים ומייבשים את עלי הסלרי. באמצעות 2 מרקים, טופס סלט סלרי לתוך צורת quenelle או כדורגל במקום לכיוון השוליים של כל קערת מרק. מחסנית על 8 כדורים תאריך לצד כל quenelle. (אם אתה בסופו של דבר עם כדורי תאריך נוספים, לשמור אותם במקרר ולהוסיף אותם סלטים.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תאריכיםתאריכים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בזהירות מצקת את המרק סביב garnishes כך קצת סלט סלרי ואת כדורי תאריך להישאר גלוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תאריכיםתאריכים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
טפטוף חלק משמן הזית שנשאר בקערת סלט הסלרי על המרק ומקשטים עם עלי הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
קטע מתוך מורד: ניו מרוקאי מאת מוראד להלו. Copyright 2011 by Mourad Lahlou; photographs copyright 2011 by Deborah Jones. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company, Inc.

מרכיבים

0פלפל האבנרו1/8 כפית שמרים יבשים פעילים (לא מהיר עולה)1/8 כפית שמרים יבשים פעילים (לא מהיר עולה)1חבורהשמור סלרי (מלמעלה)שמור סלרי (מלמעלה)35פלפל האבנרועלים ירוקים 1 חבורה סלרי, על 3 כוסות ; גבעולים שמורים לקישוטעלים ירוקים 1 חבורה סלרי, על 3 כוסות ; גבעולים שמורים לקישוט2קבוצות(8 אונקיות/224 גרם) כוסברה, עלים וגבעולים רכים בלבד(8 אונקיות/224 גרם) כוסברה, עלים וגבעולים רכים בלבד288פלפל האבנרו1/2 כוסות עדשים ירוקות מיובשות, רצוי צרפתי, הרים דרך ושטף1/2 כוסות עדשים ירוקות מיובשות, רצוי צרפתי, הרים דרך ושטף12קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה27פלפל האבנרוכפות שמן זית כתית נוספתכפות שמן זית כתית נוספת1חבורה(4 אונקיות/112 גרם) פטרוזיליה שטוחה, עלים וגבעולים רכים בלבד(4 אונקיות/112 גרם) פטרוזיליה שטוחה, עלים וגבעולים רכים בלבד8פלפל האבנרוכפות פטרוזיליה שטוחה טחוןכפות פטרוזיליה שטוחה טחון44פלפל האבנרו1/3 כוס קמח לכל המטרה1/3 כוס קמח לכל המטרה6פלפל האבנרוכוסברה קרקע כףכוסברה קרקע כף8פלפל האבנרוכמון טחון כףכמון טחון כף2פלפל האבנרוכפית ג'ינג'ר טחוןכפית ג'ינג'ר טחון3פלפל האבנרוכפית פלפל לבן טחוןכפית פלפל לבן טחון1פלפל האבנרו1/2 כפית כורכום הקרקע1/2 כפית כורכום הקרקע12קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר12קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי27פלפל האבנרוכפות מלח כשרכפות מלח כשר45פלפל האבנרוכפות מיץ לימון טרי, או לטעוםכפות מיץ לימון טרי, או לטעום12תאריכי Medjoolתאריכי Medjool0פלפל האבנרו1/4 חוטי זעפרן כפית1/4 חוטי זעפרן כפית4פלפל האבנרו1/2 כפיות פפריקה מתוקה1/2 כפיות פפריקה מתוקה484פלפל האבנרורסק עגבניות כוסות (לא להתרכז כפול)רסק עגבניות כוסות (לא להתרכז כפול)8בצל צהוב בינוני, קצוץ(7.6 ק (7.6 ק " ג) מים קרים468פלפל האבנרוכוסות מים חמים (כ 110°F)כוסות מים חמים (כ 110°F)680פלפל האבנרו1/2 ק 1/2 ק " ג בצל צהוב