מרק עוף בסיר לחץ
מרק עוף סיר לחץ נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת בצל, גזר, מלח כשר וכנפי עוף. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 13 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 60%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון היסודות: מרק עוף בסיר לחץ של שעה, מרק עצם חזיר (כיריים או סיר לחץ), ו איך להכין מרק עוף בסיר האיטי שלך.
הוראות
מניחים את כנפי העוף, הירקות, המלח וגרגירי הפלפל השחור בסיר לחץ של 7 ליטר.
יוצקים מספיק מים רק כדי לכסות הכל. אין למלא מעל קו "המילוי המרבי" של הכיריים, או 2/3 מלא. מכסים ונועלים את המכסה. מביאים ללחץ על אש גבוהה, כ -20 דקות. הפחיתו את האש לנמוכה, כך שבקושי תשמעו שריקות מהסיר. מבשלים 40 דקות.
שחרר את הלחץ באמצעות מכשיר השחרור של הכיריים (קרא את המדריך), או צנן את הכיריים על ידי הזרמת מים קרים מעל המכסה למשך 30 שניות. פתח בזהירות.
מניחים מסננת מרופדת בד גבינה בקערה או במיכל גדול ומסננים את המרק. מחק את המוצקים. מקררים את הציר למשך הלילה, או עד שהשומן מתמצק.
הסר את השומן. יש לאחסן בכלי אטום במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 6 חודשים.