קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק עוף ואטריות עוף

מרק עוף ואטריות עוף
מרק עוף ואטריות עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו שיער מלאכי שבור, מלח ופלפל, בחלקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק עוף תאילנדי עם חלב קוקוס {&Flu Fighter Stock}, מרק עוף אטריות קלוי משאריות עוף צלוי, ו מרק עוף עם נודלס בחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את העוף, בצל, שום, גזר שלם, גבעול סלרי שלם, עלי דפנה, ופטרוזיליה, אם אתה משתמש בו, בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הוסף 8 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך בועות הנוזל בעדינות אבל בהתמדה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מכסים ומבשלים, ערבוב בעדינות כל 15 דקות בערך, עד העוף מבושל באופן מלא (30-40 דקות עבור חלקים, 50-60 דקות עבור אחד שלם). אם יש צורך, להוסיף מים כדי לשמור על העוף שקוע. כדי לבדוק את העדינות, להשתמש בכף מחוררת או מלקחיים כדי להרים בזהירות כמה עוף לנקב אותו עם סכין דק להב. אתה צריך לפגוש שום התנגדות, ואת הבשר צריך להיות לבן כל הדרך עד העצם עשוי להתחיל ליפול במקומות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
בזהירות להעביר את העוף מן הסיר לקערה רדודה עם מלקחיים. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לשלוף ולהשליך את העור; למשוך את הבשר את העצמות לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס. שמור 2 כוסות למרק ומקרר את השאר לשימוש נוסף. אם יש לך זמן, להחזיר את העצמות לסיר ולתת המניות להתבשל עוד 15-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
שים מסננת או מסננת על סיר גדול בזהירות לשפוך את המניה; לחץ על הירקות כדי לחלץ נוזל ככל האפשר, ואז להשליך אותם. תרפרף את השומן מלמעלה. אתה צריך בערך 7 כוסות; אם לא, להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מפזרים את המניה עם קצת מלח ופלפל. (אם אתה רק רוצה לעשות ציר עוף, לעצור כאן.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
שים את הסיר מעל חום בינוני גבוה. מביאים אותו רק לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך בועות נוזלי בהתמדה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את הגזר הקצוץ והסלרי, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות פריכים או רכים ככל שתרצו (בין 10-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
9
מערבבים את הפסטה ואת העוף 2 כוסות שמורות; להתאים את החום כך התערובת בועות בהתמדה ולהמשיך לבשל עד הפסטה היא מכרז אבל לא רגשני (עוד 5-10 דקות). לטעום ולהתאים את התיבול, לקשט עם עלי סלרי שמורים, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת