מרק עוף ואטריות עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו שיער מלאכי שבור, מלח ופלפל, בחלקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק עוף תאילנדי עם חלב קוקוס {&Flu Fighter Stock}, מרק עוף אטריות קלוי משאריות עוף צלוי, ו מרק עוף עם נודלס בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את העוף, בצל, שום, גזר שלם, גבעול סלרי שלם, עלי דפנה, ופטרוזיליה, אם אתה משתמש בו, בסיר.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הוסף 8 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום כך בועות הנוזל בעדינות אבל בהתמדה.
מכסים ומבשלים, ערבוב בעדינות כל 15 דקות בערך, עד העוף מבושל באופן מלא (30-40 דקות עבור חלקים, 50-60 דקות עבור אחד שלם). אם יש צורך, להוסיף מים כדי לשמור על העוף שקוע. כדי לבדוק את העדינות, להשתמש בכף מחוררת או מלקחיים כדי להרים בזהירות כמה עוף לנקב אותו עם סכין דק להב. אתה צריך לפגוש שום התנגדות, ואת הבשר צריך להיות לבן כל הדרך עד העצם עשוי להתחיל ליפול במקומות.
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
בזהירות להעביר את העוף מן הסיר לקערה רדודה עם מלקחיים. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לשלוף ולהשליך את העור; למשוך את הבשר את העצמות לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס. שמור 2 כוסות למרק ומקרר את השאר לשימוש נוסף. אם יש לך זמן, להחזיר את העצמות לסיר ולתת המניות להתבשל עוד 15-30 דקות.
שים מסננת או מסננת על סיר גדול בזהירות לשפוך את המניה; לחץ על הירקות כדי לחלץ נוזל ככל האפשר, ואז להשליך אותם. תרפרף את השומן מלמעלה. אתה צריך בערך 7 כוסות; אם לא, להוסיף קצת מים.
מערבבים את הפסטה ואת העוף 2 כוסות שמורות; להתאים את החום כך התערובת בועות בהתמדה ולהמשיך לבשל עד הפסטה היא מכרז אבל לא רגשני (עוד 5-10 דקות). לטעום ולהתאים את התיבול, לקשט עם עלי סלרי שמורים, ולהגיש.