קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות10
מגזין

מרק עוף ונקניק של משפחת דופרה.

מרק עוף ונקניק של משפחת דופרה.
העוף והנקניק של משפחת דופרה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 414 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, מים, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו מרק עוף ונקניקיות, עוף ונקניק גמביה, ו עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף את העור מן תיפוף עוף ושדיים מבלי להסיר את העור, ולעשות כמה חתכים עמוקים בשר העוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2
מפזרים 1 כף של Cajun תיבול לתוך החתכים ועל הבשר, ולאחר מכן להחליף את העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להקציף 1/2 כוס שמן זית ויין לבן יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את העוף לקערה גדולה, יוצקים את תערובת שמן הזית מעל, מערבבים למעיל, ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה עד שהנפט מנצנץ, ומחממים את חתיכות העוף מעל חום בינוני, עובדים בקבוצות במידת הצורך, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים את כל חתיכות העוף לתוך סיר מרק גדול, ויוצקים את המרק על העוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים את העוף עד למכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
בעוד העוף מתבשל, מניחים את הבצל, פלפל ירוק וסלרי למחבת עם 3 כפות שמן זית, ומבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף והפלפלים התרככו, כ-8 דקות. הניחו בצד את תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הפוך רו: מערבבים קמח ושמן קנולה יחד במחבת nonstick, ערבוב התערובת יחד עד חלקה ללא גוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חום מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ גירוד התחתון של המחבת כדי למנוע שריפה. לאחר כ 5 דקות של ערבוב, רביכה תתחיל להפוך צבע זהוב חיוור, בעדינות בועה וקצף. מערבבים את רו עד שהוא הופך את הצבע של שוקולד חלב ונותן את ניחוח אגוזים, על 30 עד 40 דקות יותר. צפה בזהירות כי זה קל לשרוף את רביכה. משוך את המחבת מן המבער החם, ומערבבים עד roux מתקרר מפסיק לבשל, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מערבבים את תערובת הבצל וכוס 1 של מים רותחים לתוך הנביכה (להיזהר כדי למנוע פיזור), לחמם על חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה, ולטפטף עד הנביכה ומים לשלב ולהיות סמיך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
יוצקים את רביכה מעובה לתוך הסיר עם העוף, מערבבים יחד, ומוסיפים 9 כוסות יותר של מים רותחים. מתבלים את הבמיה עם 2 כפיות נוספות של תיבול Cajun, או לטעום, ולהביא את המרק לרתיחה מתגלגלת. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מפזרים אבקת שום ופלפל קאיין על נקניק מעושן, וחום במחבת עם 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
נקניק מעושןנקניק מעושן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מעבירים את הנקניק למרק, ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
15
הסר את חתיכות העוף, ולקחת את בשר העוף מן העצמות, להשליך את העור והעצמות. תחזיר את בשר העוף למרק. מבשלים עוד 15 דקות, ואת לרפרף את שכבת השמן שנוצר על גבי גמבו.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
16
בעוד הבמיה הוא רותח, להביא את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביהמרק גמביה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
17
מגישים גאמבו מעל אורז חם ומבושל עם זריזת נדיבה של בצל ירוק קצוץ על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אורז מבושלאורז מבושל
מרק גמביהמרק גמביה

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםתערובת תיבול Cajun (כגון Tony chachere ' s®), או לטעוםתערובת תיבול Cajun (כגון Tony chachere ' s®), או לטעום2חתיכות טופי הית' ברתיבול Cajun (כגון של טוני Chachere), או לטעוםתיבול Cajun (כגון של טוני Chachere), או לטעום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםפלפל קאיין, או לפי הטעםפלפל קאיין, או לפי הטעם1כף. חומץ ביין אדוםגבעול סלרי, קצוץגבעול סלרי, קצוץ6חצאי חזה עוף עם עצמות-in, עם עורחצאי חזה עוף עם עצמות-in, עם עור9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ7מקלות עוף, עם עורמקלות עוף, עם עור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםאבקת שום, או לפי הטעםאבקת שום, או לפי הטעם1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ1חבורהבצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז יסמין לא מבושלאורז יסמין לא מבושל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק מעושן, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץנקניק מעושן, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1כף. חומץ ביין אדוםבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו D ' Alfonso-Curran עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.