מרק עוף, תרד ותפוחי אדמה
עוף, תרד, מרק תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 491 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. . 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שעועית חומוס, מים, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק עוף, תפוחי אדמה ותרד, מרק תפוחי אדמה תרד, ו מרק תרד ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא ירכיים עוף, ציר עוף, ומים לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך להתבשל עד העוף הוא כבר לא ורוד במרכז, על 20 דקות.
הסר את הירכיים עוף, ולהניח בצד כדי להתקרר. שמור את המרק.
בעוד הירכיים מתקררות, מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בצל ושום. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, ואז מסננים את נוזל הבישול השמור לתוך הסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מכרז, על 25 דקות.
חותכים את העוף המבושל לקוביות ומוסיפים לתפוחי האדמה הבוערים. מבשלים במשך 5 דקות, ואז מערבבים את שעועית חומוס, תרד, ופלפל קלוי; מבשלים עוד 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומפזרים גבינת פרמזן מגוררת לפני ההגשה.