אם יש לך חמאה, מיץ כמהין, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת כמהין ערמונים, טורט שוקולד וערמונים, ו כתר הודו לח עם מילוי כמהין ערמונים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות סכין ערמונים או סכין חיתוך חדה, לעשות x גדול על הצד השטוח של כל ערמון דרך פגז אבל לא בשר. להשרות ערמונים בקערה של מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' במשך 15 דקות, ואז לנקז היטב. מסדרים ערמונים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה, ואז צולים באמצע התנור עד שהקונכיות מסתלסלות בסימן X, כ -15 דקות. לובש כפפות מגן, לקלף פגזים מערמונים בעוד עדיין חם. בסיר גדול מים רותחים, ערמונים blanch 2 דקות, ואז לנקז. באמצעות מגבת מטבח, לשפשף ערמונים כדי להסיר עורות. קוצצים גס ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
(מומלץ: רוטב A1)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מחממים חמאה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להוסיף שום, שאלוט, כרישה, וסלרי וsauté עד רך מאוד, על 8 דקות.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים קורנית, עלה דפנה, ערמונים. לבשל, ערבוב מדי פעם עד ערמונים זהובים חום ארומטי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים עד שלא נשאר נוזל, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
5
מוסיפים 3/4 כוס שרי ומביאים לרתיחה, ואז להפחית עד כמעט לא נשאר נוזל, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
6
מוסיפים מלאי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ולהמשיך לבשל עד ערמונים להתפרק בקלות רבה, על 1 1/2 שעות (אם ערמונים אינם מבושלים לחלוטין, המרק המוגמר יהיה מחוספס.)