אם יש לכם חלודה, שום, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת רוטב גדולה עד השומן הופך את הבייקון מתחיל לקבל פריך, על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל והסלרי והטחון עד למכרז, כ 7-10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על דקות.מחית השעועית במעבד מזון עם חלק ממניות העוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שום גויה®
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את היין הלבן, שמנת, חלב, ציר עוף, בייקון, שעועית, תפוחי אדמה, טימין ועלי דפנה ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ומבשל עד תפוחי אדמה מגוררת מומס תפוחי אדמה חתוכים לקוביות הוא רך, על 30-40 דקות.מתבלים במלח ופלפל, מערבבים את הקרם והפטרוזיליה ומסירים מהחום.