קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

מרק פטריות וחלב קוקוס

מרק פטריות וחלב קוקוס
אם יש לך מלח ים, כרישה, פטריות שיטאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. מתכונים דומים: קרם רזה של מרק פטריות עם חלב מאודה, מרק צדפות חלב קוקוס, ו מרק גזר עם חלב קוקוס.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת כבדה ומוסיפים את הכרישה. מטגנים בעדינות במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות הקצוצות. המשך לבשל בעדינות, חשוף במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את חלב הקוקוס והמלאי. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים במשך כ 20 דקות.פירה במעבד liquidiser או מזון לאחר מכן לחזור למחבת ומתבלים לטעום עם מלח, פלפל ומיץ לימון.כאשר מוכן לשרת, לחמם את השמן הנוסף במחבת ומטגנים בזריזות את הצדפה פרוסה או פטריות shitake.מחממים את המרק ומגישים עם פטריות נוספות מפוזרות מעל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף