מרק פסטה ושעועית לבנה עם עגבניות מיובשות
מרק פסטה ושעועית לבנה עם עגבניות מיובשות לוקח כשעה ו-35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . מנה אחת מכילה 448 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אם יש לכם בצל, מלח, שמן זית וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית זולה למדי. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 73% . סלט קינואה וחומוס עם עגבניות מיובשות ודובדבנים מיובשים , ביצים אפויות עם אספרגוס ועגבניות מיובשות ועוף עם עגבניות מיובשות וזיתים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שטפו ומיינו את השעועית; השרו לפי הוראות היצרן.
סננו ושטפו את השעועית; שפכו את הנוזלים והניחו את השעועית בצד.
בסיר הולנדי, מטגנים בצל, גזר ושומר בשמן עד לריכוך.
מוסיפים שום, פתיתי פלפל ועלי דפנה; מבשלים דקה אחת.
להביא לרתיחה. להנמיך את האש; לכסות ולבשל על אש קטנה עד שהשעועית כמעט רכה, כשעה. להוסיף פסטה, עגבניות, פטרוזיליה ומלח ולערבב. להביא לרתיחה. להנמיך את האש; לכסות ולבשל על אש קטנה 15 דקות או עד שהשעועית והפסטה רכות. להשליך את עלי הדפנה.
מגישים עם גבינה אם רוצים.