מרק פסטו עם פסטה, אפונה ועוף
מרק פסטו עם פסטה, אפונה ועוף עשוי להיות בדיוק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 324 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, בצל אביבי, אפונה ורוטב פסטו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. נסו כופתאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס , מולים במרק ג'ינג'ר ולמון גראס , ופסטה עם אפונה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את ציר הירקות בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את הפסטה, ומרתיחים על אש בינונית-נמוכה עד לריכוך, כ-8 דקות.
מסננים את הפסטה ושומרים את המרק.
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומערבבים פנימה מחצית מהבצלים; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את חתיכות העוף הצמחוניות. מבשלים עד שהחתיכות הצמחוניות משחימות, כ-3 דקות לכל צד, ואז מערבבים פנימה את יתרת הבצל והאפונה הירוקה.
יוצקים 1/2 כוס מרק ירקות שמור לתוך המחבת. מביאים את התערובת לרתיחה, מבשלים 1 עד 2 דקות לבישול האפונה ומערבבים פנימה את הפסטה ורוטב הפסטו.
מערבבים פנימה עוד 1/2 כוס מרק ליצירת רוטב שמנת.