קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרק פסטו עם פסטה, אפונה ועוף

מרק פסטו עם פסטה, אפונה ועוף
מרק פסטו עם פסטה, אפונה ועוף עשוי להיות בדיוק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 324 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, בצל אביבי, אפונה ורוטב פסטו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , שהוא מוצק. נסו כופתאות תירס, בצל ירוק וקוטיג'ה במרק תירס קוקוס , מולים במרק ג'ינג'ר ולמון גראס , ופסטה עם אפונה ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את ציר הירקות בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את הפסטה, ומרתיחים על אש בינונית-נמוכה עד לריכוך, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשותפילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות
2
מסננים את הפסטה ושומרים את המרק.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
3
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומערבבים פנימה מחצית מהבצלים; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להתרכך, 2 עד 3 דקות, ואז מוסיפים את חתיכות העוף הצמחוניות. מבשלים עד שהחתיכות הצמחוניות משחימות, כ-3 דקות לכל צד, ואז מערבבים פנימה את יתרת הבצל והאפונה הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
1 כף סירופ מייפל, להגשה1 כף סירופ מייפל, להגשה
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדולנקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: מוכן)(מומלץ: מוכן)
4
יוצקים 1/2 כוס מרק ירקות שמור לתוך המחבת. מביאים את התערובת לרתיחה, מבשלים 1 עד 2 דקות לבישול האפונה ומערבבים פנימה את הפסטה ורוטב הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: מוכן)(מומלץ: מוכן)
5
מערבבים פנימה עוד 1/2 כוס מרק ליצירת רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
2 בצלים צהובים קטנים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות דקות2 בצלים צהובים קטנים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות דקות