קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מרק צדפות עם תירס

מרק צדפות עם תירס
המתכון צ'אודר צדפות עם תירס יכול להיעשות בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לך פטרוזיליה, קמח, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מרק צדפות עם תירס, מרק צדפות ותירס, ו צדפה חריפה מרק תירס דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
נקי ומכין צדפות: לשטוף ולקרצף את הצדפות כדי להסיר כל לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
מניחים צדפות בקערה, מכסים במים קרים, מלוחים היטב ומקררים במשך 30 דקות עד שעה. זה יאפשר לצדפות לגרש חלק מהחצץ שלהם לתוך המים. זרוק כל צדפות שבורות או צדפות פתוחות ולא לסגור כאשר אתה נוגע בהם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים את הצדפות בסיר גדול ומוסיפים על סנטימטר וחצי של מים לסיר. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
תן לצדפות קיטור עד שהם כל להיפתח, 5 עד 10 דקות. המים המהבילים עשויים קצף קצת; רק לצפות כך שזה לא עולה על גדותיהם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הצדפות מהסיר לקערה. מסננים את הצדפה הנותרת מהביל נוזל דרך מסננת רשת בסדר לתפוס כל חצץ, ושמורה. אתה צריך 2 עד 3 כוסות של נוזל צדפה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
להפריד את הצדפות מן הצדפות. זרוק את הפגזים. בערך קוצצים את הצדפות המבושלות. אתה צריך 1 1/2 עד 2 כוסות של צדפות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1
מניחים את החזיר מלח חמאה או שמן בתחתית סיר גדול, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
חום על בינוני וחום חזיר מלח. (שים לב שאם אתה משתמש חזיר מלח כי הוא בעיקר שומן, אתה לא צריך שום שומן נוסף חמאה או שמן, אבל אולי כדאי לך לשים קצת מים במחבת כדי לעזור לעבד את השומן מן החזיר מלח.)
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מפזרים קמח על הבצל ומערבבים עד שהכל מצופה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2
תן לקמח לבשל דקה או שתיים. מוסיפים לאט את היין הלבן לסיר, תוך ערבוב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
הוסף תפוחי אדמה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הוסף 2 עד 3 כוסות של הצדפה המתוחה מהביל נוזל כוס מים. הנוזל צריך לכסות את תפוחי האדמה. אם לא, להוסיף קצת יותר מים או צדפות בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מוסיפים את עלה המפרץ, קורנית, פלפל שחור, ואת המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
חום לרתיחה ולהפחית לרתיחה.
5
מכסים ומבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את התירס (אם משתמשים) ומבשלים 5 דקות יותר, או עד שתפוחי האדמה מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
קרם חום: בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לחמם כוס שמנת בסיר קטן עד מהביל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים צדפות, מערבבים בקרם: כאשר תפוחי האדמה רכים, מוסיפים את הצדפות הקצוצות ומכבים את החום מתחת למרק. מערבבים לאט בקרם המחומם. להתאים תבלינים. מערבבים את הפטרוזיליה הטריה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
8
שים לב שאם אתה מבשלים את המרק לאחר הקרם נוספה, המרק יכול להקריש. זו הסיבה שאנו מכבים את החום לפני הוספת קרם חם.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
9
מגישים עם קרקרים צדפות או לחם כפרי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
לחם איטלקילחם איטלקי

מרכיבים

3קילוגרםאודות quahog או צדפות cherrystoneאודות quahog או צדפות cherrystone12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלח או שמן זית כתית מעולהחמאה ללא מלח או שמן זית כתית מעולה113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר מלח, קוביות (או בייקון קצוץ או פנצ'טה, קוביות)חזיר מלח, קוביות (או בייקון קצוץ או פנצ'טה, קוביות)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרה (פחות או יותר, תלוי כמה עבה אתה רוצה את המרק)קמח לכל מטרה (פחות או יותר, תלוי כמה עבה אתה רוצה את המרק)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבש, כמו סוביניון בלאן (או 2 כפות חומץ לבן או סיידר, או מיץ לימון)יין לבן יבש, כמו סוביניון בלאן (או 2 כפות חומץ לבן או סיידר, או מיץ לימון)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה (רוסטים או יוקון זהב), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה (רוסטים או יוקון זהב), קלופים וחתוכים לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר2sprigs1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1אוראו ממולאים כפוליםתיבול מפרץ ישן (או פפריקה עם קורטוב של קאיין)תיבול מפרץ ישן (או פפריקה עם קורטוב של קאיין)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרתירס (קפוא זה בסדר)תירס (קפוא זה בסדר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, סוביניון בלאן

שרדונה, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי למרק צדפות. מרק דגים יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך את המרק העשיר, שמנת - או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר, חמאה. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.