מרק קישואים ושומר עם מחית פלפל אדום קלוי
לכו לחנות ותביאו פלפל, מלח, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק דלעת סקווש עם פירה פלפל אדום קלוי, אורז בסמטי עם שומר קלוי, פלפל, קישואים ודלעת, ו שומר ומרק תרד עם יוגורט פלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 20 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 20 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות.
מניחים פלפלים בכוס של בלנדר טבילה; להוסיף שמן. מחית עד חלקה.
מעבירים מחית לקערה. מערבבים 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור.
מחממים סיר גדול וכבד על אש בינונית-נמוכה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים זרעי שומר ושומר פרוסים למחבת; מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 8 דקות או עד שומר פרוס הוא מכרז. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים קישואים ושום למחבת, ומבשלים 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהירקות רכים.
מניחים תערובת ירקות, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בכוס בלנדר טבילה; מחית עד חלקה.
יוצקים 1 כוס מרק לתוך כל 6 קערות; העליון כל מנה עם 1/3 כוס פלפל מחית.