מרק שורש אירי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שורש אירי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח ופלפל טחון, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכונים דומים: מרק בצל אירי גינס עם גבינת צ'דר אירי, מרק תפוחי אדמה אירי, ו מרק תפוחי אדמה אירי.
הוראות
ממיסים את החמאה בעציץ גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את הבצל, כרישה, שום וסלרי בחמאה המומסת עד למכרז, כ -10 דקות.
יוצקים 4 כוסות ירקות מלאי לתוך הקומקום; להוסיף את תפוחי האדמה. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים את התערובת ב 20 דקות מבשלים.
מחלקים את תערובת המניות לתוך 3 קבוצות עם כמויות שוות של נוזלים וירקות; להפריש להתקרר במשך 30 דקות.
יוצקים 1 אצווה של תערובת המניות לתוך בלנדר, מילוי הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את מכסה הבלנדר בחוזקה במקום ובזהירות להתחיל את הבלנדר; להשתמש כמה פולסים מהירים כדי לקבל את התערובת נעה לפני השארת אותו על פירה. חזור על התהליך עם אצווה שנייה. להחזיר את אצוות מחית אל stockpot.
מחלקים אצווה שלישית לשתי קבוצות שוות. מחית רק אחת משתי הקבוצות לפני החזרת שניהם לקומקום.
להביא 1 מניית ירקות כוס לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את הגזר במניה מבעבעת עד רך, 5 עד 7 דקות; להוסיף את מחית ב stockpot.
מערבבים את הבצל הירוק ושמנת כבדה דרך מחית; להמשיך לבשל עוד 5 דקות.
מתבלים במלח ופלפל; למעלה עם גבינת צ ' דר להגיש.