מרק תפוחי אדמה בסגנון איטלקי
המתכון מרק תפוחי אדמה בסגנון איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 290 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ביצים, מים, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד טוב כמו מרק. . עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בסגנון איטלקי, מרק עדשים בסגנון איטלקי, ו מרק בצל בסגנון איטלקי.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מטגנים בצלים עד שקופים. כדי בצל להוסיף מים, תפוחי אדמה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה רכים אבל עדיין המשרד.
הסר מן החום בעדינות לפצח ביצים לתוך מרק; להיזהר לא לשבור ביצים.
מניחים על אש נמוכה עד חלבונים של ביצים מבושלים. מגניב מעט לפני ההגשה.