מרק תפוחי אדמה בסגנון איטלקי
מרק תפוחי אדמה סגנון איטלקי נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, מלח ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה עובד טוב כמו מרק. נסו סלט תפוחי אדמה בסגנון איטלקי, מרק עדשים בסגנון איטלקי, ו מרק בצל בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מטגנים בצלים עד שקופים. כדי בצל להוסיף מים, תפוחי אדמה, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה רכים אבל עדיין המשרד.
הסר מן החום בעדינות לפצח ביצים לתוך מרק; להיזהר לא לשבור ביצים.
מניחים על אש נמוכה עד חלבונים של ביצים מבושלים. מגניב מעט לפני ההגשה.