תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה גבינה מלא טעון עם סלט התרד של ג'ינה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 844 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה ראסט, ציר עוף, בייקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה אפוי מלא, מרק תפוחי אדמה אפוי מלא, ו סלט תפוחי אדמה אפוי מלא מואר # SundaySupper.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מוסיף את השום, גזר, סלרי ובצל, ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ 4 דקות.
מפזרים את הקמח לסיר כדי טוסט הקמח, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
5
מפזרים מלח ופלפל. בהדרגה להקציף במלאי, ולאחר מכן את החלב והבירה. מערבבים את תפוחי האדמה ומביאים את המרק לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים את המרק עד תפוחי האדמה רכים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
הסר את הסיר מהחום, באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד חלקה. להחזיר את המרק לחום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
7
מוסיפים 1 כוס צ ' דר, קומץ בכל פעם, ערבוב עד נמס וחלק לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
8
הוסף ציר עוף נוסף במידת הצורך כדי להתאים את העקביות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
9
מפזרים רוטב חם, ווסטרשייר, מלח ופלפל. מחלקים את המרק בין קערות העליון עם צ ' דר הנותרים, שמנת חמוצה, בייקון וערית.