קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

משוך וקלף תת איטלקי

משוך וקלף תת איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל למשוך לקלף תת איטלקי. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את מורטדלה, בצק פיצה, פונטינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די גרוע. נסו מחבת איטלקית מתפרקת לחם, לחם איטלקי עם גבינה., ו תורן קליפת בננה, איך לעשות תורן קליפת בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמן, פתיתי פלפל אדום, שום ומלח, ומאפשרים להשרות עד 30 דקות. זה יכול להיעשות בעוד התנור מתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מערבבים חומץ, שום, אורגנו, טימין ומלח בסיר. מבשלים על חום בינוני עד שהוא מפחית בחצי והופך סירופ כמו, כ 10 דקות, ולאחר מכן זן.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
עבור תת: מחממים תנור ל 550 מעלות F. מחממים אבן פיצה בתנור על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
מגלגלים את הבצק פיצה לתוך 12 אינץ ' דק עגול על קליפת פיצה מקומטת.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים על אבן הפיצה בתנור ואופים עד מעט נפוח ושחמה, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
הסר מהתנור ולהוסיף את fontina, prosciutto, mortadella ו capicola באופן שווה על גבי הבצק. סיים עם הפחתת בלסמי ועלי בזיליקום קרועים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מורטדלהמורטדלה
פרושוטופרושוטו
צמצוםצמצום
CapicolaCapicola
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מגישים עם הצד של שמן צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי