משפחה-פיצת גבינה אהובה
משפחת המתכון-פיצה גבינה אהובה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבינה אמריקאית, מים מאוד, תערובת שומן מופחתת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה האהוב על המשפחה, מקרוני וגבינה האהובים על המשפחה (קל יותר ), ו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי.
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום 232°. תרסיס 12 אינץ פיצה עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק ומערבבים מים חמים מאוד עד לצורות הבצק הרכות; מכים במרץ 20 משיכות. לחץ על הבצק במחבת פיצה, באמצעות אצבעות טבול בתערובת ביסקוויק; קצה קמצוץ כדי ליצור שפה 1/2 אינץ'.
מפזרים תיבול איטלקי גבינת מוצרלה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הקרום הוא זהב גבינה הוא תוסס.
חותכים פרוסות גבינה אמריקאיות לצורה הרצויה עם חותכני עוגיות 2 אינץ'. סדר צורות על פיצה.
בואו לעמוד 1 עד 2 דקות או עד גבינה אמריקאית נמסה.