מתאבן פטריות ממולא גבינה
גבינה ממולאת פטריות מתאבן נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, בצל, גבעולי פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מתאבן פטריות ממולא ארטישוק זול, אלרגיה חינם ממולא פורטובלו פטריות מתאבן, ו גבינת שמנת ממולא בייבי בל פלפל מתאבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שתי מחבות גדולות מעל חום בינוני גבוה, להמיס 3 כפות חמאה בכל אחד המחבתות ולחלק את כובעי פטריות בין השניים. מבשלים ומערבבים את כובעי הפטריות עד הקצוות רכים מעט, כ 5 דקות.
מניחים את הפטריות במסננת לנקז ולקרר.
מערבבים יחד את גבינת שמנת וגבינת עיזים עד מעורבב היטב.
מערבבים את הבצל וגבעולי פטריות. השתמש בכל המילוי כדי למלא בנדיבות כל כובע פטריות ומקום, בצד מילוי, בתבנית אפייה.
מחממים מראש את תנור broiler עבור חום גבוה.
ממיסים את שארית 1/4 כוס חמאה עם השום בסיר קטן על אש בינונית, מבשלים את השום במשך 1 דקה אחת החמאה נמסה לחלוטין.
טפטף את חמאת השום על כובעי הפטריות הממולאים.
מניחים את מחבת הפטריות בתנור שחומם מראש כדי לטגן עד חום זהוב, כ 5 דקות.