קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

מתובל Pop משך חזיר

מתובל Pop משך חזיר
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קת חזיר, פלפלים ברוטב אדובו, פופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: חם ' מנגו חריף חזיר משך, חריף חזיר ראמן, ו כריכי חזיר מתובלים ומתובלים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F. התחל על ידי הצבת הרבעונים בצל בתחתית סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים את החזיר עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מניחים על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
יוצקים את הפלפלים צ ' יפוטלה מעל, ולאחר מכן לפצח את פחיות פופ ושופכים אותם על כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
5
מוסיפים את הסוכר החום לנוזל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
6
מכסים את הסיר, מכניסים לתנור ומבשלים לפחות 6 שעות, הופכים את הצלי 2 או 3 פעמים במהלך תהליך הבישול. כאשר זה נעשה, החזיר יהיה כהה ומוזר ונפלא. זה יהיה גם מזלג מכרז. כלומר, כאשר אתה יודע שזה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר את הבשר מן הסיר לגרוס לחלוטין. ואז להחזיר את הבשר לסיר ולשמור במיץ עד שאתה צריך את זה. אלוהי!
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת