מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. אם יש לכם קינמון טחון, זנגביל טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרוב הניצנים של דוד צ'אנג, עם כרובית וכמה Tweaks, עוגת ספוג, ו עוגת ספוג (מתכונים דומים).
הוראות
1
Preheat oven to 191°. Lightly grease an 11-by-15-inch baking sheet (jelly roll pan) and line the bottom of the pan with wax paper or parchment. Set aside.
In the bowl of an electric mixer, combine the yolks and 1/2 cup of the sugar. Whip on high speed for 3 to 5 minutes, until mixture is very light and thick.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
Add to yolk mixture and mix until homogenous.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6
In a medium, immaculately clean metal or glass mixing bowl whip the egg whites until foamy, then add a pinch of the remaining 1/2 cup of sugar. Continue whipping the whites, adding the remaining sugar little by little until firm peaks form.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
7
Gently fold the whites into the yolk mixture until well incorporated.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
Spread batter evenly into prepared pan and bake for 12 to 15 minutes, until cake springs back to the touch.