קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מתכון אוקונומיאקי בסגנון אוסקה

מתכון אוקונומיאקי בסגנון אוסקה
מתכון Okonomiyaki בסגנון אוסקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם רוטב אוקונומיאקי, שמן שומשום, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית, מתכון אוקונומיאקי (פיצה יפנית) , ו אוקונומיאקי בסגנון הירושימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבלילה, לערבב יחד את הקמח, dashi, מלח, אבקת אפייה וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
דאשי.דאשי.
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הכרוב לבלילה ומערבבים היטב לפחות 30 שניות, עד שכל הכרוב מצופה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים, קלות הפעם, במשך כ -15 שניות, או עד הביצים משולבים רק עם הכרוב.מחממים מחבת nonstick או ברזל יצוק לפחות 5 דקות על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף 1 כף של שמן שומשום, וודא כי מעיל את כל פני השטח של המחבת. מבשלים את האוקונומיאקי בקבוצות. כפית את תערובת הכרוב והבלילה למחבת כדי ליצור פנקייק על 6 אינץ 'בקוטר ועל 1 אינץ' עבה. אל תדחפו את הכרוב, אתם רוצים פנקייק רך. בעדינות להניח על רבע של פרוסות בטן חזיר על גבי פנקייק, מנסה לא לחפוף.מבשלים את הפנקייק במשך כ 3 דקות. השתמש מרית ארוכה (מרית דגים הוא אידיאלי) כדי להפוך בזהירות את הפנקייק, כך בצד עם בטן החזיר הוא עכשיו פונה כלפי מטה. לחץ בעדינות על הפנקייק עם המרית (לא לדחוף חזק מדי, אתה לא רוצה הבלילה נשפך מן הצדדים).מבשלים עוד 5 דקות, ואז הופכים את הפנקייק שוב, כך שהצד עם בטן החזיר פונה כעת כלפי מעלה. (אם האוקונומיאקי מתפרק כאשר אתה הופך אותו, אל תדאג; השתמש במרית כדי לתחוב כל מרכיבים תועים בחזרה לתוך פנקייק.) לבשל במשך כ 2 דקות יותר. כאשר הוא מוכן, פנקייק צריך להיות השחמה קלות משני הצדדים, חזיר מבושל דרך, והכרוב בתוך רך.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מעבירים את הפנקייק לצלחת, בצד חזיר למעלה, ומוסיפים את התוספות. לסחוט על 1 כף רוטב אוקונומיאקי על פנקייק, בסרטים ארוכים. לסחוט על 1 כף מיונז על פנקייק, גם סרטים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מפזרים על 1 כף של aonori על פנקייק.
7
מפזרים על 1 כף של בוניטו מיובש, מגולח על פנקייק. (
8
הוסף פחות או יותר מכל ציפוי, לפי הטעם.)
9
חותכים את פנקייק לרבעים ומגישים מיד.חזור עם הנותרים 3 כפות שמן הבלילה פנקייק.וריאציה: תחליף 8 אונקיות חזיר טחון עבור בטן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
בטן חזירבטן חזיר
דַק-דַק-
10
מוסיפים את החזיר לבלילה לאחר הוספת הכרוב ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את הביצה, ומערבבים קלות, כדי להכין את הבלילה.נסה עוד מתכונים המטבח היפני על רפובליקת מזון: פנקייק יפני (Okonomiyaki) מתכון
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מתכון סויה-מיסו טונה סשימי
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
12
מתכון כרוב אסייתי ממוסמר
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו