קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

מתכון גארני של ג'ון בש

מתכון גארני של ג'ון בש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מתכון Choucroute של ג'ון בש Garnie. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 942 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, תפוחי אדמה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: מתכון מרק mussel & Chard שוויצרי של ג'ון בש, Choucroute Garnie, ו Choucroute Garnie.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים חצי הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים 2 כוסות מים, יין ובטן חזיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מעבירים לתנור ומלבשים עד שהבטן רכה, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו להתקרר בנוזל הצלייה. מניחים את בטן החזיר בצד, ואז מסננים ושומרים את הנוזל.לדקלם את הבייקון בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצלים הנותרים ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את בטן חזיר מטוגן, חזיר הוק, כרוב כבוש, זרעי קימל, גרגרי ערער עלה דפנה. מכסים את הנוזל הקלייה השמור ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
זרעי קימלזרעי קימל
בטן חזירבטן חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, נקניק חזיר, נקניק שום ודבש לכרוב הכבוש, מכסים ואדים יחד במשך 30 דקות more.To מגישים, פורסים את בטן החזיר לחתיכות. זרוק את עלה המפרץ. תגיש את הכרוב הכבוש על מגש נדיב ותערום את הבשר ותפוחי האדמה למעלה.נסה את המתכונים האלה עם כרוב כבוש על הרפובליקה מזון: מתכון כרוב כבוש סופר סודי של DBGB
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
נקניק וכרוב כבוש מתכון Fritter
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
9
איך להכין כרוב כבוש
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ