מתלה כבש מצופה מנטה
אם יש לך שמן זית כתית נוספת, פלפל קאיין, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. . מתכונים דומים: מתלה טלה מצופה בעשב עם רוטב לימון-טחינה ואורז מנטה, מתלה כבש מצופה, ו מתלה אגוזי לוז מצופה כבש.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מבשלים עלי נענע בסיר של מים רותחים במשך כ -10 שניות.
העברת עלי נענע לקערה של מי קרח; להשרות במשך 30 שניות, לנקז ולסחוט יבש.
מערבבים מנטה בלאנש עם שום, שמן זית, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון או בבלנדר. להתמזג במשך 20 עד 30 שניות עד בסדר ומתפורר.
להעביר תערובת מנטה לקערה גדולה; מערבבים בגבינת פרמזן-רג ' יאנו, להפריש.
שלב 1/4 חרדל דיז ' ון כוס 2 כפיות דבש בקערה קטנה, להפריש.
מערבבים שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, 2 כפיות דבש, 1 כפית חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל שחור בצנצנת עם מכסה. לנער ויניגרט במרץ עד בשילוב, על 30 שניות. תניח בצד את ויניגרט.
פרוסה 1/2 עד 1 אינץ חריצים בין כל עצם של מדפי כבש כדי להבטיח את הבשר צלוי באופן שווה.
מתבלים כל מדף עם מלח ופלפל שחור מכל הצדדים.
חום שמן צמחי במחבת על חום גבוה. חום כל מתלה כבש במשך 2 עד 3 דקות בכל צד.
מעבירים מדפי טלה לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מברשת כל מדף עם תערובת חרדל ודבש.
מפזרים תערובת מנטה מעל הצדדים של כל מדף.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה על גבי נדיר בינוני במרכז, כ 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 125 עד 130 מעלות F (52 עד 54 מעלות C).
הסר מהתנור ולאפשר כבש לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה, טפטף עם ויניגרט חרדל דבש.