נאצ'וס חזיר עם רוטב מורני, אבוקדו-תירס, ג'לפנו חרוך וגבינת עיזים
נאצ'וס בשר חזיר עם רוטב מורני, ריליש אבוקדו-תירס, ג'לפנו חרוך וגבינת עיזים לוקח בערך שעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. מתאבנים זה מכיל 1514 קלוריות , 82 גרם חלבון ו -98 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 64% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש עלי כוסברה, שקדי חזיר, בצל וצ'ילה דה ארבול. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 יגידו שזה הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 94% . נסו נאצ'וס בשר חזיר עם רוטב מורני, ריחן אבוקדו-תירס, ג'לפנות חרוכה וגבינת עיזים, נאצ'וס עוף מזוגג בצ'יפוטלה בגריל עם רוטב גבינת מונטריי ג'ק, רליש אבוקדו וג'לפנוס חרוך , וטנדר חזיר עם עגבנייה חרוכה וג'לפנות סלסה דומים .
הוראות
1
מחממים שמן במטיגון עמוק ל-340 עד 350 מעלות צלזיוס. מטגנים את הטורטיות, בקבוצות, עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
התיז שמן זית
התיז שמן זית
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום כבוש, לקישוט
1
שלבו בקערה קטנה את אבקת האנכו צ'ילי, הסוכר, אבקת הפסילה צ'ילי, מלח, פלפל אנגלי, צ'ילי דה ארבול, קינמון וקצת פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום כבוש, לקישוט
1 1/2 קילו שקדי חזיר, חצויים לשניים
שקדי חזיר, חצויים לשניים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את בשר החזיר במלח משני הצדדים, ולאחר מכן מטפטפים פנימה את שפשוף התבלינים, ומנקים עודפים. צורבים את בשר החזיר מכל הצדדים עד להזהבה, ולאחר מכן המשיכו לבשל עד לדרגת עשייה בינונית או כאשר מדחום הקריאה מיידית שהוכנס למרכז רשם 135 עד 140 מעלות פרנהייט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
מעבירים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות לפני שפורסים דק. לרוטב המורני: ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
טורפים פנימה את הקמח ומבשלים דקה. טורפים פנימה באיטיות 2 כוסות מהחלב החם, מביאים לרתיחה וממשיכים להקציף עד שהרוטב מסמיך וטעם הקמח מבושל, כ-5 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מסירים מהאש וטורפים באיטיות את המונטריי ג'ק חופן בכל פעם. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים עוד חלב אם סמיך מדי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מערבבים בקערה את האבוקדו, התירס, הג'לפנו, מיץ הליים, הבצל ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומקפלים פנימה את הכוסברה. לג'לפנוס החרוכים: זורקים את הג'לפנוס עם השמן ומפזרים מלח ופלפל שחור. צור בתבנית ברזל יצוק על אש גבוהה או על נייר אפייה בתנור 400 מעלות F עד שהעור נצרך משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
טורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים להתקרר לפני החיתוך. להרכבה: מסדרים את שבבי הטורטייה על מגש גדול בשכבה אחת. מעל כל צ'יפס כפית גדושה מתבליט אבוקדו-תירס, פרוסת חזיר ומעט מרוטב המורני.
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ'וס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.