נבטים ותפוזים סחוטים
צריכים תוספת צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו ? נבטים ותפוזים סחוטים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 116 קלוריות . תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם עמילן תירס, תפוזי טבור, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , שהוא מוצק. בשר בקר עם תפוזים ותבלינים , כדורי בשר חריפים חמים ומתוקים , ותפוזים ורימונים בסירופ קפיר ליים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מגררים דק קליפה מתפוז אחד; להניח את הקליפה בצד.
חותכים את התפוז הזה לשניים; סוחטים מיץ לתוך כוס מדידה של 1 כוס.
הוסף מספיק מים כדי למדוד 1/2 כוס; לְהַפְרִישׁ. קלפו והשליכו ממברנות לבנות מהתפוזים שנותרו; לחלק אותם ולהניח בצד.
בסיר גדול מביאים לרתיחה 1 של מים וכרוב ניצנים. מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר קטן.
מקציפים עמילן תירס ותערובת מיץ תפוזים שמור עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף לחמאה. מערבבים פנימה חרדל ואבקת חמשת תבלינים. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך ומבעבע.
ניקוז נבטים; מערבבים בעדינות את חלקי הכתומים.
מעבירים לקערת הגשה; לטפטף רוטב.
מפזרים שקדים וקליפת תפוז מגוררת.