קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

נגיסות שרימפס וגרגרים

נגיסות שרימפס וגרגרים
המתכון שרימפס ודייסת שיבולת שועל מוכן בסביבות 2 שעות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, שיבולת שועל לבישול מהיר, בייקון עבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו נגיסות שרימפס וגרגרים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קראמבל, שים בצד. מילואים טפטוף. תרסיס מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול. ב 2-סיר ליטר, מרק חום רותחים מעל חום גבוה. מערבבים בהדרגה שיבולת שועל ומלח. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד גריסים מתעבים. מערבבים בגבינה ובייקון. כף למחבת. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים תנור ל 450°f. מרית לרוץ סביב קצה מחבת ותחת גריסים כדי לשחרר קצוות; להתהפך על קרש חיתוך גדול. באמצעות חותך עגול 1 3/4 אינץ', לחתוך גריסים לתוך 30 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים בשכבה אחת על גיליון עוגיות גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים 20 דקות; להפוך עוגות מעל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
אופים 10 עד 12 דקות יותר או עד פריך משחימים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בינתיים, מוסיפים שרימפס ושום לטפטוף בייקון במחבת. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים. מערבבים עגבניות. להפחית חום; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
8
למעלה כל עוגת שיבולת שועל עם תערובת שרימפס 1 כפית גדושה; מפזרים בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה