קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

נגיסי פקאן קפוצ'ינו

נגיסי פקאן קפוצ'ינו
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו נגיסי פקאן קפוצ'ינו, נאגטס פקאן וקלוי, ו קפוצ'ינו קינמון מאפינס פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מרובע פאן, 8x8x2 או 9x9x2 אינץ', עם רדיד אלומיניום, משאיר 1 אינץ ' של רדיד התלויים ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חום סוכר חום, 1 כף קפה וחלב רותחים בסיר 2 ליטר; להסיר מן החום. מערבבים ציפוי ממתקים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
יוצקים למחבת. בקירור חשפו כ -30 דקות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר תערובת מהמחבת, באמצעות קצוות לסכל להרים.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים 6 שורות על ידי 6 שורות.
6
קרמל חום, פצפוצי שוקולד וקצפת בסיר 1-ליטר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתערובת נמסה וחלקה. בקירור חשפו כ -15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד התערובת מחזיקה את צורתו והוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מכסים גיליון עוגיות בנייר שעווה. עבור כל גוש, לגלגל 1/2 כפית תערובת קרמל שוקולד לכדור; לחץ בין 2 חצאי פקאן ו לשטח מעט. צורה 1 תערובת קפה מרובע באופן שווה סביב אשכול פקאן; רול בין הידיים כדי ליצור כדור.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מניחים על גיליון עוגיות. מקררים כ -15 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מכסים גיליון עוגיות בנייר אלומיניום. ממיסים שוקולד אפייה וקיצור בסיר 1 ליטר על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. לטבול 1 נאגט בכל פעם לתוך תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מניחים על גיליון עוגיות. מיד מפזרים קפה על כמה מן הנאגטס.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
טפטוף שנותר שוקולד נמס על כמה נאגטס אם תרצה. מקררים כ -10 דקות או רק עד סט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
נגיסי עוףנגיסי עוף
12
מגישים בטמפרטורת החדר. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר מוזל ריזלינג קבנט עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.