נגיסי שפמנונים של סאני
נאגטס שפמנון של סאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך רוטב חם, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה נהדר. נסו נגיסי שפמנון ברוטב טרטר, נגיסי שפמנון פריכים, ו בלילה טבל נגיסי שפמנון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מוסיפים את 2 כוסות חלב וקמצוץ כבד של מלח.
להקציף כדי להמיס ולהוסיף את חתיכות דגים. אפשר להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
הגדר את תחנת החפירה: בקערה הראשונה, להוסיף 1 קמח כוס. בקערה השנייה, לטאטא את הביצים ולהוסיף את הנותרים 2 כפות חלב. בקערה השלישית, מוסיפים את הקמח 1 כוס הנותרים, קמח תירס, סוכר וקורט של מלח ואחריו כמה טחנות של פלפל.
במחבת עם צדדים ישרים, להוסיף שמן מספיק כדי למלא 1 אינץ עמוק.
חום עד השמן מתחיל להסתחרר ואת הידית של כף עץ מתחיל לרחוש ברגע שהוא פוגע בשמן. השמן יהיה על 350 מעלות F.
הסר את הדג מן החלב בקבוצות של 6 עד 8 גושים. לנער את עודף חלב מהדגים. לדלות בקמח, ולאחר מכן לשטוף את הביצה ולאחר מכן את הקמח ואת תערובת קמח תירס.
מוסיפים את המנה לשמן, מוודאים לא צפיפות המחבת ולהוריד את הטמפרטורה. מטגנים, מרפרף פעם אחת במידת הצורך, עד חום זהוב בהיר מבושל דרך, על 6 דקות.
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר ועונה עם קמצוץ של מלח. חזור עד שכל נתחי הדגים נעשים.
בקערה קטנה, להוסיף את הרוטב החריף לנפות את הסוכר על גבי. בעדינות לערבב יחד.
טפטוף על הנאגטס או להטביע אותם ברוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו