קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

נורי אהי עם רוטב סויה-חרדל-פורט

נורי אהי עם רוטב סויה-חרדל-פורט
אם יש לכם טונה אהי, חומץ בלסמי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו פילה מיניון עם רוטב פורט וחרדל, פילה מיניון עם רוטב פורט וחרדל, ו סטייק ניו-יורק צלוי עם רוטב חרדל פורט-יין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד חרדל ורוטב סויה בקערה קטנה. להביא חומץ, יין אדום, פורט לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. מבשלים 10 דקות או עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף תערובת חרדל ושמנת. מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; להקציף בחמאה, 1 חתיכה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לעבד נורי furikake במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
FurikakeFurikake
נוריםנורים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
העברה לצלחת רדודה.
5
חותכים דגים לתוך 6 (2" x 2" x 8") חלציים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מורחים שכבה דקה של מיסו על כל חלציים; לדלות באדמה נורי furikake.
מרכיבים שתצטרך
FurikakeFurikake
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מיסומיסו
נוריםנורים
7
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף 2 חלציים טונה, ומבשל 1 עד 2 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness. חזור עם שאריות שמן וטונה. פורסים דגים, מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
9
נורי פוריקאקה (ביפנית: Nori furikake) היא תערובת תיבול יפנית הכוללת אצות ושומשום, ובדרך כלל מעודדת אורז, מרקים, פסטה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
FurikakeFurikake
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
אצותאצות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
נוריםנורים
אפונה גויה®אפונה גויה®