נזיד בקר קל הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, גבעולי סלרי, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו נזיד בקר קל, נזיד בקר קל, ו נזיד בקר קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 1/4 כוס הקמח והמלח והפלפל הנמדדים בקערה גדולה ומקציפים לשלב; להפריש. לקצץ את הצלי של עודף שומן גידים לחתוך אותו 1-כדי 1-1 / 2-inch קוביות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הבשר בתערובת הקמח וזורקים למעיל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
3
מחממים את השמן בסיר גדול עם תחתית כבדה או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד מנצנץ. לנער את עודף הקמח כשליש מהבשר ולהוסיף אותו לסיר. לבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה בכל רחבי, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
הסר לקערה גדולה. חזור עם שאר הבשר ב 2 קבוצות יותר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הבצל לסיר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים למעייל את הבצל ומבשלים עד שהטעם הגולמי מתבשל, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מפזרים את כף הנותרים של קמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעם גלם מבושל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
יוצקים את היין, לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר, ומבשלים עד התערובת התעבה, על 3 דקות.להחזיר את הבשר וכל מיצים שנצברו בקערה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את המרק, עלי דפנה, קורנית ומערבבים לשלב. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. מיד להפחית את החום נמוך ומבשלים שנחשפו במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
חותכים את הגזר, סלרי ותפוחי אדמה לקוביות גדולות ומוסיפים אותם לסיר (לקלף את הגזר ותפוחי האדמה ראשון, אם תרצה). מערבבים לשלב, לכסות עם מכסה הדוק, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות והבשר הם סכין במכרז, על 1 שעה יותר.